Stine Brodersen, 27, er uddannet som finansøkonom og revisorassistent, men har været sygemeldt i lang tid. Hun har tre gange i sit liv slået sit hoved voldsomt, men migrænen har også et arveligt element.

Hun er så hårdt ramt af migræne, at hun af lægerne har fået af vide, at hendes kroniske migræne har udviklet sig til en statisk tilstand af et anfald, der bare fortsætter og fortsætter og ikke kan brydes.

Migrænekuren Stine

Men Migrænekuren har gjort, at hun nu har mange dage, hvor smerterne kun er på 2-3 ud af 10 på smerteskalaen. For første gang i fem år kan hun nu så småt begynde at løbetræne.

Efter testperioden på en måned er slut, spiser Stine Brodersen videre efter kuren – men eksperimenterer også for finde sin helt egen, personlige grønne kolonne. Stine fortæller:

 

Jeg spiser strikt efter kuren i nogle dage i træk og tager så en ny fødevare ind og ser, hvordan jeg reagerer. På den måde har jeg fundet ud af, at jeg ikke kan tåle rugbrød med surdej, men godt lyst brød med gær. Og jeg har også fundet ud af, at jeg absolut ikke kan tåle købe-koldskål. Det prøvede jeg to dage i træk, og det gav den vildeste migræne.

 

Hør Stine selv fortælle om at være på Migrænekuren: